addEventListener("load", function() { setTimeout(hideURLbar, 0); }, false); function hideURLbar(){ window.scrollTo(0,1); }

Kedua-dua mesin untuk penghantaran klip poli -13 mm dan -16 mm ke Chile

 

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pulangan atas pelaburan (ROI) ialah ukuran anggaran keuntungan pelaburan.

ROI dikira dengan menolak nilai awal pelaburan daripada nilai akhir pelaburan (yang bersamaan dengan pulangan bersih), kemudian membahagikan nombor baharu ini (pulangan bersih) dengan kos pelaburan, dan, akhirnya, mendarabkannya dengan 100.

ROI agak mudah untuk dikira dan difahami, dan kesederhanaannya bermakna bahawa ia adalah ukuran keuntungan sejagat yang standard.

 

ROI = Kos Pulangan Bersih Pelaburan untuk Pelaburan​ × 100%

Analisis kos untuk melabur Mesin klip poli-strapping

Jika anda mempunyai mesin yang boleh menghasilkan sepantas 90 keping/minit untuk pengeluaran anda, ini bermakna anda boleh menghasilkan kira-kira 40,000 hingga 50,000 keping dalam satu hari bekerja iaitu kira-kira 148 KG atau 185 KG sehari (jika saiznya 16x31x0. keluli tergalvani 5mm) dan jika anda boleh menjual produk pada harga 0.005 USD/keping di pasaran tempatan anda sebagai harga minimum, anda akan mendapat keluaran dan jualan USD 200-250 setiap hari dan akan mendapat keluaran USD 36,000--45,000 dan jualan dalam masa 6 bulan, dan anda akan mendapat kembali dana pelaburan mesin selepas pengeluaran dan jualan enam bulan jika anda mempunyai keuntungan minimum 15% daripada pengeluaran dan jualan di pasaran tempatan anda (tetapi sudah tentu bergantung pada keupayaan jualan) dengan syarat bahawa anda mendapat gegelung keluli tergalvani pada harga kurang daripada 1000 USD/tan.

 

Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami dan tawarkan anda dengan analisis terperinci berdasarkan keadaan dan kemungkinan individu anda.contact us for return on investment of the poly-strapping clip-machine

 

 

Dapatkan petikan sekarang dengan menulis beberapa perkataan di bawah!


 


 

Mesej

 

 

 

(setelah menghantar, sila klik kotak Anti-spam di halaman seterusnya, terima kasih!)