Màquina de sivella de corretges

Les corretges de cordó compostes estan dissenyades com una de les millors alternatives a les corretges metàl·liques.

Quan s'utilitza amb sivelles, les corretges compostes us ofereixen l'articulació més forta i fiable. De fet, es considera l'articulació més duradora de la indústria del fleixatge.

La màquina que produeix les sivelles és molt important en tota la línia de la indústria que ha de ser ràpida, rendible i segura + estable.

la nostra màquina de sivella proporciona la solució a les necessitats dels clients.

 

 

Especificació:

especificació per a la màquina de sivella 13

 

especificació per a la màquina de sivella 16

 

especificació per a la màquina de sivella 19

 

especificació per a la màquina de sivella 22

 

La sivella s'utilitza per fixar el palet i les càrregues i per connectar els dos extrems de la corretja durant l'aplicació de la corretja. Les sivelles també es coneixen com a sivelles de filferro.

La qualitat de les sivelles és el factor més important que afecta la força de l'articulació de la corretja. La qualitat de les sivelles depèn del diàmetre del cable, de la qualitat del cable utilitzat, de la qualitat del recobriment de la superfície i de la forma de la sivella.

Les sivelles de corretges de cordó s'utilitzen principalment amb fleixos compostos amb cordó de polièster, fleixos tèxtils (hotmelt) i fleixos de polièster teixits, però també s'utilitzen amb fleixos de PET i PP.

Les sivelles de cordó, es produeixen en dues qualitats de superfície diferents: sivelles recobertes de fosfat i sivelles galvanitzades.

Product Code DIMENSION Wire Diameter In-Box Quantity
COB4G13 13 mm Ø 3,0mm - Ø 3,3mm 1000 pieces
COB5G16 16 mm Ø 3,3mm - Ø 3,5mm 1000 pieces
COB6G19 19 mm Ø 3,5mm - Ø 3,8mm - Ø 4,0mm 1000 pieces
COB8G25 25 mm Ø 5,0mm - Ø 6,0mm 500 pieces
COB10G32 32 mm Ø 7,0mm 250 pieces

Màquina de sivella de corretges

La qualitat de la sivella és un dels paràmetres importants que determinen la força del sistema de la corretja. El factor més important que afecta la força del sistema és la força de l'articulació.

La força del sistema de la corretja composta amb cordó de polièster és un paràmetre molt important pel que fa a la seguretat del paquet. A tall d'exemple, per als fleixos composts, la seva força del sistema hauria de ser superior al 60% de la seva resistència a la ruptura lineal.

Product Code Coil Length (m) Breaking Strength System Strength
CS34STR 400 M 1500 daN 2400 daN

 

1. Sivelles recobertes de fosfat

El filferro utilitzat per produir la sivella de filferro està recobert de fosfat i per això s'anomenen com a tal.
S'utilitzen amb fleixos tèxtils amb cordó de polièster (hotmelt) i aplicacions de fleixos de polièster teixit amb cordó de polièster. Gràcies a la rugositat de la superfície del filferro, són més compatibles amb aquest tipus de corretges.

Màquina de sivella de corretges1000Màquina de sivella de corretges2000

2. Sivelles galvanitzades

El filferro utilitzat per produir la sivella de filferro és galvanitzat i per això s'anomenen sivelles galvanitzades.

Les sivelles galvanitzades amb fleix de cordó s'utilitzen amb fleixos compostos amb cordó de polièster i fleixos termofusibles (tèxtils) de polièster. També s'utilitzen amb aplicacions de fleixos PET i PP. Tot i que la força del sistema de corretges de PET i sivella i les combinacions de fleixos i sivelles de PP no són tan fortes com les combinacions de fleixos i sivelles compostes, per a aplicacions lleugeres, els fleixos de PET i els fleixos de PP s'utilitzen manualment amb una sivella galvanitzada a causa de la seva facilitat d'ús.

Màquina de sivella de corretges4000Màquina de sivella de corretges5000

 

 

 

Obteniu un pressupost escrivint algunes paraules a continuació.

 


 


 

 

 

 

(després de l'enviament, feu clic al quadre Anti-spam

a la pàgina següent, gràcies!)