makine kapëse teli 32 x 7 mm për shirit paketimi

Video: Video makine e shtrëngimit me rripa për 32 shtrëngime

 

Lidhja e kordonit të përbërë është projektuar si një nga alternativat më të mira ndaj rripave metalikë.

Kur përdoret me kopset, rripi i përbërë ju ofron nyjen më të fortë dhe më të besueshme. Në fakt, ajo konsiderohet nyja më e qëndrueshme në industrinë e rripave.

Makina që prodhon kopset janë shumë të rëndësishme në të gjithë linjën e industrisë e cila duhet të jetë e shpejtë, me kosto efektive dhe e sigurt + e qëndrueshme.

Makina jonë e shtrëngimit ofron zgjidhje për nevojat e klientëve.

ne kemi makinë 32 shtrëngoj

Shpejtësia: 30 copë/minutë

madhësia: 32 x 7 mm

trashësia:6-7 mm

Materiali: tel çeliku i galvanizuar

 

 

 

Video: Makinë shtrënguese me rripa të rëndë:

 

 

Sa kushton në tregun tuaj kapëse teli me rripin e kordonit 32x7 ose 32x8mm ?

 

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

Wkam klient nga India i cili ka porositur tre makina për kopset 13 mm 16 mm dhe 19 mm, ju lutemi klikoni për më shumë

Kemi klient nga India i cili ka porositur vetëm makinë shtrënguese 25 mm, ju lutemi klikoni për më shumë

Wkam klient nga Afrika e Jugut që ka porositur makinën e shtrëngimit në formë katrore 13 mm, ju lutemi klikoni për më shumë dhe klienti porositi përsëri
për zmadhimin e prodhimit të tyre me një numërues për numërimin e numrave të prodhuar gjatë prodhimit.

 

Wkam klient nga Bjellorusia i cili ka porositur një makinë shtrënguese 19 mm dhe ka kërkuar transportin tokësor në Bjellorusi, kliko

Wkam klient nga Maroku i cili ka porositur makineri për bërjen e kopsave 13 mm dhe një makinë për të bërë grepa, klikoni

Nëse dëshironi të dini për telin e çelikut që përdoret në makinë, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për më shumë informacion

 

Cklienti pyeti telin e çelikut

.

stela tel i përdorur në makinë

 

Merrni një citat duke shkruar disa fjalë më poshtë!

 

Full Name

 


 

Mesazhet

 

 

 

(pasi të dorëzoni ju lutemi klikoni në kutinë Anti spam

në faqen tjetër, faleminderit!)