makine kapëse teli për shirit paketimi

 

 

Lidhja e kordonit të përbërë është projektuar si një nga alternativat më të mira ndaj rripave metalikë.

(Ju lutemi klikoni për të parë një video në lidhje me shiritin e kordonit që zëvendëson rripin e çelikut >>>)

Kur përdoret me kopsa, rripi i përbërë ju ofron më të fortën dhe më të mirën

bashkim i besueshëm. Në fakt, ajo konsiderohet nyja më e qëndrueshme në industrinë e rripave.

Makina që prodhon kopset janë shumë të rëndësishme në të gjithë linjën e industrisë

të cilat duhet të jenë të shpejta, me kosto efektive dhe të sigurta + të qëndrueshme.

Makina jonë e shtrëngimit ofron zgjidhje për nevojat e klientëve.

ne kemi 13 makinë shtrëngimi, 16 makinë shtrëngimi, 19 makinë shtrëngimi dhe 25 makinë shtrëngimi

Makinë shtrënguese 32 x 7 mm dhe makinë shtrënguese 32 x 8 mm

Shpejtësia: 45-50 copë / minutë

madhësia: 13 x 3,0 mm 16 x 3,5 mm 19 x 4,0 mm 25 x 5,0 mm 25 x 6 mm 32 x 7 mm 32 x 8 mm

Diametri i telave: 2.0--8.0mm

Materiali: tel çeliku/tel çeliku i galvanizuar

Specifikimi: Specifikimi për makinerinë e shtrëngimit të shtrëngimit 13

Modelet e makinerive dhe faqja e lidhjes:

 

Model Emri Click link page
MA-B-13X2.8 Kopsa lidhëse e kordonit 13 x 2.8 makinë
MA-B-SQ-13X2.8 Kopsa lidhëse e kordonit në formë katrore 13 x 2.8 makinë
MA-B-16X3.5 Makinë për lidhëse kordoni 16X3.5
MA-B-19X4.0 Makinë për lidhëse kordoni 19x40
MA-B-25X5.0 Kops lidhës me kordon 25x5.0 makineri
MA-B-25X6.0 Makinë për lidhëse kordoni 25x6.0
MA-B-32X7.0 Makinë për shtrëngim të kordonit 32x7.0
MA-B-32X8.0 Makinë për shtrëngim të kordonit 32x8.0

 

 

Video: video e makinës së shtrëngimit me rripa

 

machine for making buckles for polyester cord100

 

 

Video për shtrëngimin 13 (diametri: 2.8 dhe 3.0 mm )

 

 

 

Nëse doni të dini për thete stel vera e cila përdoret në makinë, ju lutemi klikoni lidhjen e bardhë për informacion mbi detin

 

 

Set i përgatitur nga klienti

.

besim çeliku kudo në makinë

 Kopsa përdoret për të fiksuar paletën dhe ngarkesat dhe për të lidhur dy skajet e rripit gjatë aplikimit të rripit. Kopsat quhen gjithashtu kopsa teli.

Cilësia e kopsave është faktori më i rëndësishëm që ndikon në forcën e bashkimit të rripit. Cilësia e kopsave varet nga diametri i telit, cilësia e telit të përdorur, cilësia e veshjes së sipërfaqes dhe forma e shtrëngimit.

Kopsat me rripa të kordonit përdoren kryesisht me rripa të përbëra me litar poliesteri, rripa tekstili (të shkrirë të nxehtë) dhe rripa me rripa poliesteri të endura, por përdoren gjithashtu me rripa PET dhe rripa PP.

Video on youtube.com

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kërkimet e bëra më shpesh
A keni një makinë për të bërë 1 1 1/4 inç (32 x 7 mm) shtrëngim të rëndë?

po ne kemi...

A eksportoni makina në SHBA?

po, ne eksportuam makinë shtrënguese të endura 1/2' në Çikago, SHBA ...

 

 

 

Merrni një citat duke shkruar disa fjalë më poshtë!

 

Full Name

 


 

Mesazhet

 

 

 

(pasi të dorëzoni ju lutemi klikoni në kutinë Anti spam

në faqen tjetër, faleminderit!)